maria-lelyuk-nzfbPzb-e-k-unsplash

Efter et langt forhandlingsforløb er vi meget tilfredse med, at vi nu endelig er nået i mål med en ny kollektiv landsholdsaftale, som hele tiden har været spillernes klare ønske. Vi har med den nye aftale fået skabt nogle klare rammer på det kommercielle område, således at både Badminton Danmark og vi spillere har gode muligheder for at udnytte vores kommercielle rettigheder sammen og hver for sig. Samtidig har vi spillere fået sikkerhed for, at samarbejdet omkring træning og turneringsdeltagelse fortsætter som hidtil.

Hans Kristian Vittinghus

Næstformand, def-sport

Ny 6-årig kollektiv landsholdsaftale for badminton

 

Badminton Danmark og Badmintonspillerforeningen har indgået en ny 6-årig kollektiv landsholdsaftale, der fastsætter rammerne for samarbejdet mellem Badminton Danmark, Badmintonspillerforeningen og spillerne.

Aftalen giver Badminton Danmark videre rammer til at bruge spillernes kommercielle rettigheder indenfor nogle klart definerede rammer, idet det samtidig sikres, at spillerne opnår en fleksibilitet i forhold til egne sponsorer.

Endvidere sikres det, at det daglige samarbejde mellem spilleren og hovedtræneren omkring spillernes trænings- og turneringsplaner fortsætter som hidtil.

Spillerne vil også fremadrettet være dækket af en lovpligtig arbejdsskadeforsikring tegnet af Badminton Danmark.

Mark O. Madsen, fmd. for DEF-sport udtaler:

”Vi er i DEF-sport meget glade for, at det nu er lykkedes at komme i mål med en ny 6-årig kollektiv aftale mellem Badminton Danmark og Badmintonspillerforeningen. Badmintonspillerforeningen bliver etableret på et stiftende møde i morgen. Badmintonspillerforeningen bliver en ny medlemsforening under DEF-sport.”

Hans-Kristian Vittinghus, bestyrelsesmedlem i DEF-sport:

”Efter et langt forhandlingsforløb er vi meget tilfredse med, at vi nu endelig er nået i mål med en ny kollektiv landsholdsaftale, som hele tiden har været spillernes klare ønske. Vi har med den nye aftale fået skabt nogle klare rammer på det kommercielle område, således at både Badminton Danmark og vi spillere har gode muligheder for at udnytte vores kommercielle rettigheder sammen og hver for sig. Samtidig har vi spillere fået sikkerhed for, at samarbejdet omkring træning og turneringsdeltagelse fortsætter som hidtil.”

”Tak til Badminton Danmark for aftalen og tak til vores forhandlere fra DEF-sport og FH for en stor indsats for badmintonspillerne. Jeg håber og regner med, at denne 6-årige aftale vil løfte dansk badminton.”

For yderligere kommentarer og udtalelser henvises til Hans-Kristian Vittinghus.

Læs også

Min karriere har mildest talt været turbulent. Seniorkarrieren nåede aldrig rigtig at komme i gang, inden den var ovre. Efterfølgende endte jeg med at sidde med tårerne trillende ned ad kinderne i min psykologs sofa. Først efter karrieren har jeg lært at rumme følelser og sårbarhed

Mine følelser åd mig op

Af Simon Dalsgaard - tidligere ishockeyspiller

Som medlem af Danske Elitesportsudøveres Forening, har man mulighed for at benytte sig af Job4player, som tilbyder karriererådgivning til elitesportsudøvere. Christian Lindberg, basketballspiller i Horsens IC, brugte denne mulighed og fik job i FK Distribution.

DEF-SPORT HJALP MED JOB

Af Christian Lindberg - tidligere Basketballspiller

Derfor er jeg stor fortaler for DEF-sport og den service, som foreningen tilbyder. Det giver en fornemmelse af sikkerhed, der ellers sjældent er til stede i en industri som ishockey. For et lille beløb ved du, at hjælpen til et hvilket som helst problem kun er et opkald væk. Det giver tryghed.

def-sport skaber tryghed

Af Mark McCutheon - Ishockeyspiller