MEDLEMSKAB

DEF-SPORTmedlemskab

BLIV MEDLEM

DEF-sports medlemmer ved, at man som elitesportsudøver hellere bruger en halv time ekstra på træningen frem for at lave papirarbejde. Derfor arbejder DEF-sports rådgivere alle ugens dage for at hjælpe dig. Samtlige medarbejdere er dedikeret til at sikre, at elitesportsudøvere i Danmark har de optimale rammer for at kunne præstere. Du bliver ikke en bedre udøver af at være medlem, men du får bedre mulighed for at koncentrere dig om udfordringerne på banen.

MEDLEMSFORDELE

Som medlem af DEF-sport kan du få hjælp til stort set alle de problemer, du kan komme ud for som elitesportsudøver. På vores kontor i København sidder foreningens egne rådgivere, der dagligt hjælper foreningens medlemmer med alle tænkelige spørgsmål. Har du en konkret sag, du skal have hjælp med – eller blot et opklarende spørgsmål? Vi står altid klar til at hjælpe.

MEDLEMSRABATTER

Som medlem af DEF-sport har du adgang til en række fordelagtige tilbud og rabatter.

MASTER

En gang elitesportsudøver, altid elitesportsudøver. Hvis du er tidligere medlem af DEF-sport og har indstillet karrieren, men stadig vil holde kontakten til elitesportsverdenen og gøre brug af en række tilbud, tilbyder DEF-sport dig et medlemskab som MASTER.