MEDLEMSfordele

Rådgivning på eliteniveau

I DEF-sport står kompetente rådgivere klar til at tage hånd om din sag. Vores interne og eksterne rådgivere er eksperter i elitesportens paragrafer, og derfor kan vi altid tilbyde dig kompetent vejledning, når du mest behøver det. Uanset om det drejer sig om;  

DEF-SPORT medlemsfordele

Kontraktforhandling

Som elitesportsudøver dedikerer du en stor del af dit liv til din sport. Men det er under kontraktforhandlingen, du har mulighed for at få indflydelse på, hvilke forhold du kommer til at dyrke din sport under de næste mange uger, måneder, år. Har du først skrevet under på kontrakten og dermed accepteret ansættelsesvilkårene og lønnen, er det ofte vanskeligt at få væsentlige forbedringer i kontraktperioden. Som medlem af DEF-sport kan du få gratis rådgivning både før, under og efter kontraktforhandlinger.
Kontakt DEF-sport

4PLAYER

Forbered dig til livet efter sporten – og få det bedste ud af begge dine karrierer! 4player kan hjælpe dig med at få en uddannelse samtidigt med at du dyrker elitesport. 4player hjælper dig i transitionsfasen fra sportskarrieren over i erhvervslivet 4player er klar med rådgivning og support, hvis du skulle opleve mentale problemer undervejs eller efter karrieren
Læs mere...

ARBEJDSSKADER

Enhver elitesportsudøver kan pludseligt blive ramt af en skade. Men ved du, om din klub eller dit forbund har forsikret dig, og om de har anmeldt din skade? DEF-sport står til rådighed i en skadessituation med vejledning om, hvordan du bedst kommer videre med sagen og hjælper dig med at få, hvad du har krav på.
Kontakt DEF-sport

A-KASSE

Som elitesportsudøver kan det være lige så relevant at være tilknyttet en A-kasse som for andre lønmodtagere. Samarbejdet mellem DEF-sport og Dansk Metal betyder, at du som medlem har mulighed for at modtage dagpenge. Metal A-Kasse sikrer dig og giver dig tryghed, hvis du i en periode står uden job.
Kontakt DEF-sport

FORSIKRING

Du har sikkert forsikret dit hjem. Eller din bil. Men hvad med det vigtigste aktiv af dem alle? Din krop. Den krop, der er altafgørende for din indtægt. Har du forsikret den? Hvis du bliver skadet i morgen og må stoppe karrieren, hvad går du så glip af? Hvad er de næste fem, ti eller femten år af din karriere værd for dig?
Kontakt DEF-sport

FERIEPENGE

Som elitesportsudøver kan det være udfordrende at gennemskue feriepengelovgivningen og om du får udbetalt det rigtige i feriepenge. I DEF-sport har vi mange års erfaring med feriepengesager og er klar til at hjælpe dig, så du kan fokusere hundrede procent på din sport.
Kontakt DEF-sport

SPORTSPENSION

En god pension er guld værd, når karrieren slutter Som elitesportsudøver kan du oprette en Sportspension, hvis du lever helt eller delvist af din sport. De penge, du indbetaler på pensionen, skal stamme fra sportsudøvelse – løn, bonus-, præmie- og sponsorpenge. Jo mere du indbetaler, jo mindre af din løn betaler du skat af, og jo mere får du udbetalt, når du skal starte din nye karriere. Du får fuldt fradrag for indbetalingerne – til gengæld skal du betale personlig indkomstskat af udbetalingerne. På den måde udskyder du skatten til et tidspunkt, hvor du evt. ikke betaler topskat længere. I DEF-sport kan vi vejlede og rådgive dig i forbindelse med sportspension.
Kontakt DEF-sport

JURIDISK RÅDGIVNING

I DEF-sport har vi ført en lang række sager for vores medlemmer indenfor alt fra arbejdsskadesager til sager om uberettigede fyringer eller manglende lønudbetalinger. DEF-sports partner Kromann Reumert, Danmarks førende advokatvirksomhed, har eksperter indenfor alle områder og sidder altid klar til at hjælpe dig. Endvidere er advokaterne i FH klar til at hjælpe med juridisk rådgivning, hvis der skulle opstå behov herfor.
Kontakt DEF-sport

KOMMERCIELLE RETTIGHEDER

DEF-sport kan hjælpe dig med kompetent rådgivning, når du skal indgå sponsoraftaler og andre aftaler om kommercielle rettigheder. Finder vi ikke svar på dine spørgsmål på kontoret, kan vi henvise dig til vores dygtige samarbejdspartner Kromann Reumert.
Kontakt DEF-sport