medlemskabER

MEDLEMSKABER

Danske Elitesportsudøveres Forening er medlem af LO. Samtidig er foreningen medlem af EU Athletes, samt UNI World Athletes.

LO
Danske Elitesportsudøveres Forening er medlem af LO, som er hovedorganisationen for 17 medlemsforbund og ca. 1,1 mio. medlemmer. LO tager sig af fagbevægelsens overordnede opgaver, og er det forum, hvor medlemsforbundene koordinerer deres indsatser og holdninger. LO’s formål er endvidere at udvikle ideer til fornyelse, der kan gøre de politiske og sociale rammer på arbejdsmarkedet bedre samt at formulere visioner, der kan skabe sunde arbejdspladser for alle.

EU ATHLETES
EU Athletes er en sammenslutning af europæiske spillerforeninger, der repræsenterer mere end 35 nationale foreninger og 25.000 individuelle atleter over hele kontinentet og på tværs af idrætsgrene. EU Athletes blev grundlagt i 2007, og har siden været atleternes kollektive europæiske stemme om forskellige emner såsom anti-doping, matchfixing, uddannelse sideløbende med sportskarrieren og good governance i sportens organer.
 
UNI World Athletes
UNI World Athletes er et verdensomspændende kollektiv af 85.000 atleter, samlet i en række spillerforeninger. Atleter under paraplyen af UNI World Athletes er baseret i over 60 lande og tilhører mere end 100 forskellige spillerforeninger. De arbejder i sport, herunder fodbold, cricket, rugby, ishockey, amerikansk fodbold, baseball, basketball, håndbold, rugby league, cykling, volleyball, gælisk sport, netball, hestevæddeløb (jockeyer) og australsk fodbold.