Badmintonspillerforeningen ny medlemsforening under def-sport

Ny 6-årig kollektiv landsholdsaftale aftale for badminton

 

Badminton Danmark og Badmintonspillerforeningen har indgået en ny 6-årig kollektiv landsholdsaftale, der fastsætter rammerne for samarbejdet mellem Badminton Danmark, Badmintonspillerforeningen og spillerne.

Under forhandlingerne blev Badmintonspillerforeningen oprettet som medlemsforening under DEF-sport for at imødekomme Badminton Danmarks ønske om en særlig forening for badmintonspillere, som de kunne indgå aftale med.

Badmintonspillerforeningen er dog stadig underlagt DEF-sport, og derfor er både ledelse og bestyrelse identiske i begge foreninger, mens badmintonspillerne fortsat har adgang til DEF-sports services som forsikringstegning, gennemlæsning af udstyrssponsorkontrakter og lignende.

Læs også

quinten-de-graaf-qeD4yIrH8Gw-unsplash

Guld & Grønne skove

Grace Gardner – Basketballspiller

Mit råd til andre unge danske spillere er, at de skal sikre sig godt og grundigt, når man bliver kontaktet af udenlandske agenter, som lover ”GULD OG GRØNNE SKOVE” – havde jeg været medlem af Spillerforeningen, inden jeg tog af sted til Italien, så ville jeg ikke være havnet i sådan en situation som denne sæson har budt på. Det, at sidde i et land, hvor man ikke helt forstår sproget og ikke ved, om klub/agent nu vil ens bedste, er enormt frustrerende. Som ung ved man bare ikke, hvad man skal tro på, men bare det, at Spillerforeningen tog over og var i kontakt med min mor hjemme i DK, samt kontakten til FIBA, var en utrolig stor lettelse. 

DEF-sport er en fantastisk medspiller

Christian Lindberg – tidligere Basketballspiller

D.E.F. er en fantastisk medspiller, og jeg vil råde alle elitesportsudøvere til at tegne et medlemskab. Som elitespiller i basketball har jeg brugt D.E.F. rigtig meget, mens jeg har været under uddannelse – både under bachelorforløbet og kandidatforløbet. Det er særligt tilbuddet Study4player, som hører under D.E.F., og tilbuddet til elitesportsudøvere på SDU, Syddansk Elite, jeg har benyttet mig af. De har hjulpet mig med rigtig mange ting både før og under mit uddannelsesforløb

untitled

Verdensmester & Sport Management

Kim Astrup Sørensen – Badmintonspiller

Det har været helt perfekt for mig at kombinere min badminton med bachelorstudiet på UCN. Jeg har hele min karriere haft brug for at kunne give mig i kast med noget andet, når jeg ikke træner. Via studiet på UCN har jeg kunnet udnytte min tid bedst muligt både, når jeg havde træningsperioder i Danmark, men også når jeg har rejst rundt i Asien i flere uger i træk

KONTAKT DEF-SPORT

Telefon: + 45 30 11 11 94
Email: Kontakt@def-sport.dk
Frederiksholms Kanal 4, 1220 København K
Man-Fri 08:00 - 17:00